Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380

Ανοιξιάτικα κοσμήματα: Τα trends για τη φετινή άνοιξη

Τα ανοιξιάτικα κοσμήματα απαιτούν χρώμα! Τώρα που η άνοιξη είναι προ των πυλών και θέλετε να ανανεωθείτε είναι ευκαιρία να επιλέξετε τα πιο μοδάτα χειροποίητα ανοιξιάτικα κοσμήματα για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας!

Πειραματιστείτε, κοιτάξτε προσεκτικά την πλούσια συλλογή του funnyart.gr και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο! Άλλωστε η άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων και μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα!

Η φετινή μόδα στα ανοιξιάτικα κοσμήματα

Οι διεθνείς σχεδιαστές φέτος έχουν επικεντρώσει τα σχέδια των κοσμημάτων για την άνοιξη, σε συνδυασμό χρωμάτων. Συχνά μεγαλύτερα σε μέγεθος και με έντονο look είναι το στυλ που κυριαρχεί. Στη μόδα φέτος επανέρχονται ακόμη και τα μεγαλύτερα σε μέγεθος σκουλαρίκια.

Μη ξεχνάτε βέβαια ότι οι επιταγές της μόδας δεν είναι κάτι υποχρεωτικό για την εμφάνισή σας! Υπάρχει πάντα η προσωπική πινελιά που μπορεί να γίνει η δική σας προσωπική μόδα ακόμα κι αν δε συμβαδίζει με τα trends της περιόδου!

Αυτή την άνοιξη οι περισσότεροι σχεδιαστές χρησιμοποιούν λιγότερο χρυσό, ελαφρώς λιγότερο ασήμι και αρκετά περισσότερα πολύχρωμα υλικά για ανοιξιάτικα κοσμήματα σε πολύπλευρες αποχρώσεις. Πέτρες σε έντονα χρώματα δεμένες συναρπαστικά με μέταλλα και όχι μόνο!

Σας αρέσουν τα έντονα χρώματα ή προτιμάτε πιο κλασσικές γραμμές; Όπου κι αν βρίσκεται το δικό σας γούστο, μπορείτε να το συνδυάσετε άψογα με την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χειροποίητων κοσμημάτων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest