Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380

Εορταστικές εμφανίσεις και κοσμήματα

Είναι η εποχή για εορταστικές εμφανίσεις! Χριστούγεννα λαμπερά με κοσμήματα για κάθε εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές, όταν σας αρέσει ένα κολιέ, σετ σκουλαρίκια, βραχιόλι ή δαχτυλίδι που σας τραβάει την προσοχή θέλετε να το προσθέσετε στην εμφάνισή σας. Με τα χριστουγεννιάτικα κοσμήματα όμως πρέπει να σκεφτείτε λίγο παραπάνω. Θα πρέπει να σκεφτείτε τι ακριβώς θα φορέσετε ώστε τα κοσμήματα που θα προσθέσετε να ταιριάζουν και να ολοκληρώνουν σωστά την εικόνα σας.  

Κατανοήστε το στυλ σας 

Ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε είναι να κατανοήσετε πώς τα κοσμήματά σας αντηχούν στο στυλ σας. Μείνετε αρκετά κοντά στο συνηθισμένο στυλ των κοσμημάτων σας για να νιώθετε άνετα, με αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα, αν συνήθως αγαπάτε τα φανταχτερά κοσμήματα, προσθέστε τα στην εορταστική σας έξοδο. Από την άλλη, αν είστε συνήθως συντηρητικές με την επιλογή των κοσμημάτων σας, διατηρήστε τα γιορτινά σας κοσμήματα απλά και κλασικά. 

Σκεφτείτε που θα πάτε πριν τα φορέσετε 

Ο χώρος στον οποίο θα εμφανιστείτε είναι αυτονόητο ότι θα επηρεάσει τα κοσμήματα που θα επιλέξετε να φορέσετε. Αυτό συμβαίνει και με τα ρούχα που θα επιλέξετε. Εάν βρεθείτε σε μια επίσημη εκδήλωση, θα θελήσετε να μειώσετε τον τόνο των γιορτινών κοσμημάτων. Διατηρήστε τα αριστοκρατικά, σικάτα και απλά. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια με μεγάλα σχήματα μπορεί να μην είναι κατάλληλα για πιο επίσημες ή ημι-επίσημες περιστάσεις. Ωστόσο, θα ήταν επίσης φρόνιμο να μην φοράτε πολύ κομψά ή επιδεικτικά, επίσημα κοσμήματα σε μια απλή εορταστική έξοδο.  

Εορταστικές εμφανίσεις και ποσότητα

Αν μιλούσαμε για προηγούμενες χρονιές, η συμβουλή μας θα ήταν “λίγα και καλά”. Φέτος όμως η μόδα του “πολύ” έχει κυριαρχήσει. Ενδεχομένως, μένοντας στο λίγο, η εμφάνιση σας να θεωρηθεί φτωχή. Ανάλογα με το είδος ντυσίματος συνδυάστε περισσότερα από ένα κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι η μόδα φέτος είναι τα 90ς. Εάν και το ντύσιμο σας ακολουθεί την ίδια τάση δε θα έχετε κανένα πρόβλημα με την ποσότητα. Αν όμως η εμφάνιση σας για τις γιορτές είναι all time classic, θα πρέπει να κρατήσετε και ισορροπίες με τα κοσμήματά σας.  

 
Εορταστικός τόνος 

Επειδή είναι γιορτές, θα πρέπει να επιλέξετε κοσμήματα που να μαγνητίζουν το βλέμμα και να δίνουν λαμπερό, εορταστικό τόνο. Επιλέξτε ένα κύριο σημείο εστίασης και ντυθείτε ανάλογα. Για παράδειγμα, εάν φοράτε ένα απλό μαύρο φόρεμα σε ένα κοκτέιλ πάρτι επιλέξτε ένα αστραφτερό με στρας χρωματιστό κολιέ ή σκουλαρίκια. Είναι πιθανό να έχετε υπερβολική προσοχή και να δημιουργήσετε υπερβολική δραστηριότητα φορώντας ένα ρούχο με πολύχρωμο μοτίβο που ταιριάζει με ένα εξίσου πολύχρωμο κολιέ ή σετ σκουλαρίκια. Θυμηθείτε, τα κοσμήματά σας πρέπει να ταιριάζουν αλλά να μην ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. 

Χρώματα 

 Την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι τα εορταστικά χρώματα περιλαμβάνουν το κόκκινο, το χρυσό, το πράσινο και το ασημί. Φυσικά τα στρας επιβάλλονται. Διατηρώντας το χρωματικό σας συνδυασμό ομοιόμορφο θα έχετε μια κομψή, επίκαιρη και εορταστική εμφάνιση. Αποφύγετε τα πολλά διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα. Επιλέξτε ένα κύριο θέμα για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα, κομψά και αριστοκρατικά. 

Στην φετινή collection κοσμημάτων του Mondjewels θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να πετύχετε τα παραπάνω. Συνδυασμούς που θα κάνουν την εμφάνιση σας μοναδική και εορταστική. Εξερευνήστε τα! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest