Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380
χειροποίητα ανδρικά κοσμήματα

3 + 1 στυλ σε ανδρικά κοσμήματα για άρτιες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι νέες τάσεις στα καλοκαιρινά ανδρικά κοσμήματα που χαρίζουν σαγηνευτικό look και πως να τις φορέσετε

Τα ανδρικά κοσμήματα μπορούν να πουν πάρα πολλά για την προσωπικότητά του κατόχου τους. Το σχέδιο που θα αναβαθμίσει την εικόνα ή το μοντέρνο κόσμημα που θα χαρίσει αέρα γοητείας, είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζετε κάθε φορά που θέλετε μια αλλαγή εσείς, ή αλλάζει η εποχή του χρόνου. Τώρα που αρχίζει το καλοκαίρι, το στυλ των ρούχων στη πόλη και στις εξορμήσεις στην παραλία, επιβάλλουν να φοράτε κοσμήματα, για να μην έχετε μια εμφάνιση απλή και βαρετή.

Αναρωτιέστε τι στυλ πρέπει να έχουν τα κοσμήματα που ταιριάζουν και μπορείτε να φοράτε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις; Σας έχουμε καλά νέα. Οι φετινές τάσεις στα ανδρικά κολιέ, στα κρεμαστά για παραλία, στα ανδρικά βραχιόλια έχουν funky διάθεση. Πέτρες Μάτι της Τίγρης, πέτρες ηφαιστειακής λάβας, ημιπολύτιμες πέτρες τυρκουάζ χαολίτη, ατσάλινες αλυσίδες, κρεμαστά με σύμβολα και ροζάρια, σας δίνουν πολλές επιλογές, όποιο και αν είναι το γούστο σας.

Παρακάτω θα βρείτε νέους τρόπους που πολύ εύκολα μπορούν να αναδείξουν τις εμφανίσεις σας με ιδιαίτερο προσωπικό στυλ.

1. Ανδρικά κολιέ ροζάρια με ξύλινες χάντρες ή πορσελάνινες πέτρες

Το απόλυτο trend της φετινής χρονιάς αλλά και το ιδανικότερο αξεσουάρ για καλοκαίρι είναι τα χειροποίητα ροζάρια. Τα έχουμε δει στις εμφανίσεις των εκκεντρικών σταρ του Χόλυγουντ να τραβούν τα βλέμματα. Το ροζάριο είναι σαν να αφηγείται μια ιστορία ανάλογα με την εικόνα που παρουσιάζει. Ο σταυρός δεν είναι πλέον το στοιχείο που καταλήγει το κρεμαστό. Μοντέρνες εκδοχές έχουν κρεμαστά όπως επάργυρο σύμβολο άπειρο, επάργυρο φίδι ή σκαλιστό σκαραβαίο σε πέτρα τυρκουάζ. Ένα ροζάριο που είναι φτιαγμένο από μαύρες πορσελάνινες χάντρες σε μοντέρνο στυλ ή φυσικές ξύλινες πέτρες, σας δίνει ακαταμάχητη αισθητική.

Τα ροζάρια δεν φοριούνται ποτέ μόνα τους, ανάλογα με τον τύπο της πέτρας, συνδυάζονται με αλυσίδες λαιμού, με κρεμαστά. Συνδυάστε τα με άλλα ανδρικά κολιέ με χάντρες και αμέσως θα προσθέσετε χρώμα σε φυσικές αποχρώσεις, όπως η πέτρα λευκό χαολίτη και χάντρες από φυσική καρύδα, πέτρες αχάτη και μάτι της τίγρης. Είναι το απόλυτο summer look.

2. Ανδρικά κρεμαστά σε αλυσίδα ή κορδόνι

Τα ανδρικά κολιέ με κρεμαστά μενταγιόν, είτε είναι σε μακριές αλυσίδες, είτε σε δερμάτινο κορδόνι, είναι ένα ευκολοφόρετο κόσμημα που ταιριάζει πολύ με το καλοκαίρι, ακριβώς γιατί το πάνω μέρος του σώματος είναι πολύ απλό καθώς φοράτε μόνο ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο ελαφρώς ανοιχτό. Τα μενταγιόν συνήθως είναι σύμβολα και έχουν μια ερμηνεία. Ένα κρεμαστό μενταγιόν φτερό συμβολίζει την ελευθερία, το κρεμαστό μενταγιόν άγκυρα συμβολίζει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ελπίδα, ενώ ένα κρεμαστό μενταγιόν νόμισμα φέρνει τύχη και ευημερία. 

Ακόμα και αν σας αρέσει το μίνιμαλ στυλ μπορείτε να φοράτε τουλάχιστον δύο ανδρικά κρεμαστά σε διαφορετικά μήκη, με σύμβολα που σας αντιπροσωπεύουν.

Τα χρυσά κοσμήματα στον άντρα ξεχωρίζουν, δίνουν μια κλασάτη εικόνα στην εμφάνισή και περνούν το μήνυμα της εκλεπτισμένης προσωπικότητας. Ανεπιφίλακτα, ακόμα και στην παραλία, σας τα συστήνουμε χρυσά ανδρικά κρεμαστά σε κορδόνι γιατί ταιριάζουν πολύ με το μαυρισμένο δέρμα του καλοκαιριού. Είναι τα απόλυτα κρεμαστά για παραλία που μπορούν να ολοκληρώσουν ιδανικά το summer look.

3. Χειροποίητα ανδρικά βραχιόλια

Ο συνδυασμός μέταλλο με δέρμα ανέκαθεν ήταν από τις πιο στυλάτες επιλογές στα χειροποίητα ανδρικά βραχιόλια. Όπως και τα ανδρικά βραχιόλια με χάντρες – που σίγουρα έχετε ήδη ένα, η νέα τάση σας καλεί να φοράτε πολλά μαζί. Ακόμα και στα δύο χέρια. Αν θέλετε ένα rock στυλ θα φορέσετε πολλές αλυσίδες χεριού μαζί με ανδρικές χειροπέδες. Θα επιλέξετε βραχιόλια με πορσελάνινες χάντρες στολισμένα με επάργυρα στοιχεία νεκροκεφαλές. Περίτεχνα κουμπώματα σχέδιο hook ή μακραμέ.

Τα ανδρικά βραχιόλια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για το styling και σίγουρα υπόσχονται εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα ανεβάζουν την προσωπικότητά σας. Η αισθητική σας θα ορίσει ποια θα επιλέξετε να φορέσετε.

Ιδανικά ανδρικά βραχιόλια για την παραλία παραμένουν στις top επιλογές τα μακραμέ με τυρκουάζ πέτρες ή ελαστικά βραχιόλια που έχουν φυσικές ξύλινες χάντρες σε όλες τις αποχρώσεις, από απαλό καφέ έως σκούρο καφέ και φυσική πέτρα ίασπις για να ταιριάζουν με τον φυσικό καμβά άμμος και θάλασσα. 

4. Ανδρικές αλυσίδες λαιμού ατσάλινες

Οι ανδρικές αλυσίδες λαιμού πλέον έχουν μεγάλο μέγεθος, φοριούνται περισσότερες από μία και σε διάφορα μήκη. Υπάρχουν αναρίθμητες παραλλαγές στο σχέδιο του κρίκου, όπως διαμαντέ ακόλλητη, ατσάλινη οβάλ αλλά και τύπου ατσάλινη φίδι. Στο layering φυσικά πρέπει να σπάει την μονοτονία ένα μενταγιόν. Το στυλ όσον αφορά τα κολιέ αλυσίδα λαιμού είναι αποκλειστικά προσωπική επιλογή, ενώ το πλούσιο look είναι ο απώτερος στόχος.

Οι πέρλες σε ανδρικό κολιέ που φοριέται κοντά στο λαιμό, δίνουν μια ιδιαίτερη αρμονία στο σχέση με το ατσάλι και είναι το πολύ φρέσκο και πολύ μοντέρνο νέο trend που ταιριάζει μαζί με διαφορετικές αλυσίδες κάνοντας layering.

Η νέα τάση στα καλοκαιρινά ανδρικά κοσμήματα έχει τύπο, διάθεση για καλοκαίρι και δεν φοβάται να συνδυάσει πολλά ανδρικά κοσμήματα με πέτρες, χάντρες, ροζάρια και δερμάτινα κορδόνια με κρεμαστά με τρόπο που προσδίδουν άψογο αποτέλεσμα. Έχει ελευθερία και έτσι απελευθερώνει την εικόνα ενός άντρα που έχει έντονη προσωπικότητα, άποψη και στυλ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest