Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380

Χειροποίητα κοσμήματα: ένα υπέροχο ταξίδι από την ιδέα έως την υλοποίηση

Η τέχνη των χειροποίητων κοσμημάτων συνθέτει τις εμφανίσεις μας και δημιουργεί συναισθήματα.

Η δημιουργία ενός χειροποίητου κοσμήματος έχει να κάνει με πολλούς παραμέτρους. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που το κατασκευάζει. Με τα υλικά, τον συνδυασμό των υλικών αυτών, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην πορεία της κατασκευής του. Στον ψυχισμό του δημιουργού. Όποτε η τέχνη θα συναντήσει τη μόδα, συναντά την αγάπη, το κλασικό συναντά το σύγχρονο και κάπως έτσι δημιουργείται ένα χειροποίητο κόσμημα.

Ένα κόσμημα κυρίως να αναδεικνύει τον τύπο της γυναίκας που θα το φορέσει. Θα την χαρακτηρίζει σε ύφος, χρώμα και στυλ στα γυναικεία κοσμήματα, όπως ένα χειροποίητο κολιέ με πέτρες ή ένα χειροποίητο βραχιόλι από ροζ πέτρες ή τυρκουάζ πέτρες που χαρίζει δροσερά looks.

Τα σχέδια στα χειροποίητα ανδρικά κοσμήματα, είναι κατάλληλα ώστε να εναρμονίζονται με την προσωπικότητα του άνδρα. Τα δερμάτινα ανδρικά κρεμαστά με μακριά κορδόνια με στοιχεία όπως ταύρος ήφίδι Ουροβόρος που τα σύμβολά τους αντιπροσωπεύουν μια ανάμνηση ή ένα θέλω.
Οι ξύλινες χάντρες σε ροζάριο με κρεμαστό φύλλο ή οι πορσελάνινες πέτρες σε χειροποίητα ανδρικά κολιέ, αλλά και οι λευκές πέτρες χαολίτη από φυσικά και μπρούτζινα υλικά χαρίζουν ανεπιτήδευτη γοητεία.

Χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς

Οι δημιουργοί χειροποίητης τέχνης στοχεύουν πάντα στην υψηλότερη ποιότητα. Η μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια είναι απαραίτητη στη διαδικασία κατασκευής των κοσμημάτων. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η άμεση επικοινωνία με τον δημιουργό. Η επικοινωνία βασίζεται πάντα στη προθυμία να υλοποιήσει μια επιθυμία σας και θα δημιουργήσει ένα κόσμημα αποκλειστικά για εσάς.
Η φιλοσοφία της διαχρονικότητας και η καλαισθησία, γίνονται ένα με τις σύγχρονες τάσεις. Είναι κάτι που πάντα δίνει φρεσκάδα και μοντέρνα νότα. Δημιουργίες όπως ένατσόκερ λαιμού ή ένα βραχιόλι ποδιού από λευκά κοράλλια κάνουν τους δημιουργούς εξαιρετικά περήφανους για το έργο που παράγουν.

Κάθε χειροποίητο κόσμημα που δημιουργείται έχει μια σημαντική επένδυση χρόνου εμπλουτίζοντας το κάθε κομμάτι με ιδιαίτερη προσοχή για να χαρίσει σε εσάς μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την δική σας φαντασία να σας οδηγήσει. Είναι αρκετό ένα πλούσιο layeringμεχειροποίητες αλυσίδες για να εμπλουτίσει στο έπακρο ένα απλό outfit και να συνθέσει μια εντυπωσιακή εικόνα.

Η δημιουργικότητα λοιπόν, οι τάσεις και οι εξελίξεις της μόδας δεν σταματούν ποτέ, γεννούν νέες ιδέες και νέα σχέδια στα χειροποίητα γυναικεία καιανδρικά κολιέ. Σκοπό έχουν να προσφέρουν ιδιαίτερα σχέδια σε κοσμήματα που αντανακλούν εκλεπτυσμένο γούστο όπως τα σκουλαρίκια για γυναίκες καιδαχτυλίδια για άντρες. Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα για να ξεχωρίζετε και να απογειώσετε το προσωπικό σας στυλ μέσα από την αστείρευτη ποικιλία σε χρώματα, σε σχέδια και σύμβολα.

Το χειροποίητο κόσμημα διηγείται μια ιστορία

Η αγάπη του δημιουργού για την τέχνη του, μέσα από το ταξίδι της κατασκευής ενός χειροποίητου κοσμήματος, μετατρέπει τα βασικά υλικά σε μια καλαίσθητη συλλογή κοσμημάτων. Η πληθώρα των διαφορετικών υλικών και ο συνδυασμός τους είναι η πρόκληση του καλλιτέχνη να κάνει ενδιαφέρον ένα κόσμημα. Για να ολοκληρώσει τις δημιουργίες του, μπορεί να παντρέψει ξύλινες χάντρες και μέταλλο στα ανδρικά κολιέ ή να δημιουργήσει ένα επιβλητικό κρεμαστό δένονταςφυσικές ημιπολύτιμες πέτρες με κορδόνι.

Υπέροχα ευφάνταστα υλικά όπως ακρυλικές αλυσίδες, κρύσταλλα και μεταλλικά μοτίφ, δίνουν όγκο στα χειροποίητα γυναικεία κολιέ. Λεπτές ή φαρδιές μεταλλικές αλυσίδες με χάντρες, ακόμα και ο συνδυασμό τους σε layering στυλ στα κοσμήματα για το λαιμό.

Τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν το πλεονέκτημα της ποικιλίας στον σχεδιασμό τους. Τα υλικά από μόνα τους δίνουν αμέτρητες δυνατότητες στον δημιουργό. Η υφή στις πέτρες από ηφαιστειακή λάβα, τα χρώματα στις γυάλινες χάντρες σε ένα χειροποίητο κολιέ, τα περίτεχνα ανάγλυφα μοτίφ στα χειροποίητα σκουλαρίκια για γυναίκες, κάθε ένα έχει την δική του αφήγηση. Επιλέγοντας χειροποίητα κοσμήματα είναι σαν να γνωρίζετε τους δημιουργούς, τον κόσμο τους και το όραμά τους.

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά

Οι χειροποίητες δημιουργίες έχουν ένα μακροχρόνιο δεσμό με τη λάμψη και το στυλ. Είναι το καθημερινό σήμα κατατεθέν, αυτό που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σας και είναι σχεδιασμένα να δηλώνουν τη μοναδικότητά σας. Οι δημιουργοί μπορούν να βρουν την ομορφιά ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα, σε στοιχεία που θα τονίζουν τον χαρακτήρα στον άνδρα και την θηλυκότητα στην γυναίκα με τον καλύτερο τρόπο. Υπέροχοι συνδυασμοί και σχέδια που θα δίνουν αρμονία στις εμφανίσεις σας, πάντα ένα βήμα πιο κοντά στην προσωπική έκφραση.

Οι τάσεις της μόδας επιτρέπουν στον άντρα να φοράει περισσότερα από ένα χειροποίητα βραχιόλια και κολιέ. Προσθέτουν τύπο και οι συνδυασμοί σε δέρμα και ημιπολύτιμες πέτρες ταιριάζουν με πολλά άλλα είδη πετρών. Μίαανδρική χειροπέδα σε στυλ ταυτότητα φοριέται με ανδρικές αλυσίδες για το χέρι και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Με την υπογραφή του καλλιτέχνη τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν μια αισθητική που θα σας εμπνέει να συνδυάζετε τις δημιουργίες μεταξύ τους και αυτό να ακτινοβολεί την προσωπική σας έκφραση. Η πηγή έμπνευσης του δημιουργού, μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτη, αλλά η μοναδικότητα είναι πάντα ασυμβίβαστη. Ταχειροποίητα κοσμήματα κατασκευασμένα στην Ελλάδα και η ποιότητα σε ένα πρωτότυπο χειροποίητο κόσμημα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για την γυναίκα και τον άντρα που ξέρει να ξεχωρίζει την ποιότητα. Αυτό είναι που αναπόφευκτα πάντα ορίζει την μοναδικότητα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest