Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380
τάσεις 2023

Τάσεις 2023 στα κοσμήματα

Η ανανέωση του στυλ σας για να εναρμονίζεται με τις νέες τάσεις δεν αφορά μόνο το ντύσιμο. Ενώ τα ρούχα λένε πάντα μια ιστορία, τα κοσμήματα θεωρούνται η πιο προσωπική πινελιά που αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα βάζοντας την υπογραφή του χαρακτήρα σας.

Οι τάσεις στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2022-2023 αποτελούν την επιτομή της εμφάνισης σας.

Τα βραχιόλια που είδατε στις φθινοπωρινές πασαρέλες παραμένουν διαδεδομένα, αν και φοριούνται σε υπερβολικές στοίβες από συγκρουόμενα μεταλλικά και ζωηρά χρώματα.

Τα κοσμήματα με χρωματιστούς πολύτιμους όπως τανζανίτης, ζαφείρι, τουρμαλίνη, οπάλιο, ρουμπίνι, σμαράγδι και άλλα έρχονται φέτος στο προσκήνιο. Οι δημιουργίες με πολλαπλούς πολύτιμους λίθους είναι επίσης στη μόδα.

Καλωσορίστε έναν παλιό φίλο….! Τα 90s επανέρχονται!

Για τον χειμώνα 2022-2023, καλωσορίζουμε την αναβίωση των κολιέ τσόκερ, ένα βασικό στυλ που πιθανότατα γνωρίζετε πολύ καλά λόγω της δημοτικότητάς τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές το στυλ αυτής της σεζόν εκδηλώνεται με γλυπτικές, μεταλλικές φόρμες και έχει μια πανκ στάση μέσα από αιχμηρά καρφιά και δακτυλίους.

Ξεχάστε την συμμετρική τελειότητα και αγκαλιάστε το διακριτικό χάος αυτό το χειμώνα επιλέγοντας ασύμμετρα σκουλαρίκια ή, όπως φαίνεται στην πασαρέλα του Dior, φορώντας μόνο ένα από τα ζευγάρια.

Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδια

Ένας ύμνος στο παρελθόν είναι η επικρατούσα τάση για τα δαχτυλίδια της σεζόν. Δαχτυλίδια με σφραγίδα, που κάποτε χρησιμοποιούνταν ως οικογενειακά οικόσημα ή για τη σφράγιση επίσημων εγγράφων. Επανέρχονται λοιπόν δριμύτερα και μάλιστα με πολύτιμους λίθους!

Μαργαριτάρια

Συνδυάστε τα μαργαριτάρια με τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Οι αλυσίδες με μαργαριτάρια, τα μακριά μαργαριταρένια σκουλαρίκια και τα μαργαριτάρια σε συνδυασμό με άλλους πολύτιμους λίθους είναι μία από τις πιο έντονες τάσεις στα κοσμήματα για το φετινό χειμώνα.

Αλυσίδες

Η μόδα για φέτος τα θέλει όλα έντονα ! Στις πασαρέλες έχουν παρουσιαστεί ογκώδη κολιέ με αλυσίδες σε χρυσό χρώμα. Επιπλέον, στη μόδα είναι και οι αλυσίδες με διαμάντια. Φορέστε άφοβα έντονες αλυσίδες.

Βραχιόλια

Σας αρέσει η υπερβολή; Φέτος μπορείτε να την κάνετε χωρίς τύψεις καθώς τα πολλά κοσμήματα ταυτόχρονα είναι τάση! Έτσι λοιπόν, συνδυάστε πολλά βραχιόλια μαζί με πολλά δαχτυλίδια και ακολουθήστε την τάση!

Κολιέ

Ακολουθώντας την υπόλοιπη τάση το ένα κολιέ είναι μάλλον για φέτος…κανένα κολιέ! Φορέστε 2 και 3 μαζί και ζήστε το trend της περιόδου. Ακόμη, δοκιμάστε συνδυασμούς με μαργαριτάρια και αλυσίδες. Συνδυάστε κολιέ σε διαφορετικά μήκη με μοναδικά μενταγιόν, πολύτιμους λίθους και συνδυασμό μετάλλων για να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτηριστικό συνδυασμό. Τολμήστε το!

Σκουλαρίκια

Δε θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν την υπόλοιπη τάση. Tα 90s αλλά και 80s επανέρχονται δυναμικά! Φορέστε κρίκους με ρετρό στυλ, σε απλό μέταλλο ή διακοσμημένοι με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους.

Όλες οι τάσεις για αυτό το χειμώνα αποτυπώνονται στη νέα χειροποίητη συλλογή κοσμημάτων του Mond. Ανακαλύψτε τις νέες μας δημιουργίες εδώ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest