Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Mond, όπου το χειροποίητο κόσμημα συναντά τη φιλία, τη συντροφικότητα, υποδέχεται και αγκαλιάζει το προσωπικό σας στυλ.
Δημιουργίες από την Ελλάδα και φτιαγμένες να φορεθούν παντού στον κόσμο .
Το Mond αντλεί το όνομά του από την γαλλική λέξη MONDE που σημαίνει κόσμος.
Το Mond ιδρύθηκε από την Όλγα και την Ντίνα και συμπεριλαμβάνει τα αρχικά τους. Είναι ένα brand που δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει το προσωπικό στυλ και την διαφορετικότητα. Οι ιδρύτριες του Mond επιθυμούν σε όλες τις δημιουργίες να υπάρχει η προσωπική υπογραφή τους.


Έτοιμοι να σας συνεπάρει ο κόσμος του MOND;

Χειροποίητα κοσμήματα που δημιουργούν έναν μακροχρόνιο δεσμό με την λάμψη και το στυλ!
Κοσμήματα που γίνονται το καθημερινό προσωπικό σήμα κατατεθέν, σχεδιασμένα να γιορτάζουν την μοναδικότητά σας! 

Δημιουργίες σε γυναικεία κολιέ, βραχιόλια ποδιού, σκουλαρίκια και γυναικεία αξεσουάρ όπως αλυσίδες γυαλιών και phone straps που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του δικού της λαμπερού κόσμου, ανδρικά κρεμαστά, βραχιόλια και δαχτυλίδια που μεταδίδουν μηνύματα και εκφράζουν την εσωτερική γοητεία του. Δαχτυλίδια για εκείνη και εκείνον που περίτεχνα στολίζουν τα χέρια. Χειροποίητα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα την Ελλάδα και που προορίζονται να φορεθούν από υπάρξεις που ξεχωρίζουν παντού στον κόσμο.

Στο Mond επιθυμούμε να δημιουργήσουμε κοσμήματα για γυναίκες που θέλουν να επενδύσουν σε έναν μακροχρόνιο δεσμό με την λάμψη, την φαντασία και την δημιουργικότητα. Δημιουργούμε κοσμήματα για την γυναίκα που έχει άποψη. Είναι δυναμική, ανεξάρτητη και τολμηρή. Που θέλει να εκφράζεται και να εμπλουτίζει την άρτια εικόνα της με γυναικεία βραχιόλια και που ξέρει να ερμηνεύει τις τάσεις της μόδας με στυλ σε βραχιόλια ποδιού. Που ξέρει πως να είναι πληθωρική στο στυλ της.

Κάθε μας συλλογή είναι αποτέλεσμα μιας δημιουργικής έκφρασης που αναζητά την μοναδικότητα. Επιλέγοντας μέταλλα γήινα με υψηλής ποιότητας επαργύρωση και επιχρύσωση, ατσάλι και ημιπολύτιμους λίθους. Πάντα αναζητούμε το χρώμα και την καλαίσθητη επεξεργασία στις φυσικές πέτρες, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα με πάθος και διαχρονική αισθητική.

Οι καθαρές γραμμές στα ανδρικά κοσμήματα αντιπροσωπεύουν την δυναμική υπεροχή που οφείλουν να έχουν τα κοσμήματα για άνδρες, που τολμούν να εξυμνούν το χρυσό και που αποκαλύπτουν την ευαισθησία του ανδρικού κόσμου.

Το Mond Jewels συνδυάζει την δεξιοτεχνία και το καλό γούστο. Ένας κόσμος γεμάτος χρώμα, σύμβολα και πάνω απ’ όλα αστείρευτη όρεξη για πειραματισμό από τα έμπειρα χέρια των δημιουργών. Η φιλοσοφία βασίζεται πάντα στην καλαίσθητη προσεγγιση που με μοναδικό τρόπο μπορεί να αποκαλύπτει έναν ποιοτικό και ακαταμάχητα όμορφο κόσμο χειροποίητων κοσμημάτων.

101_33B_9135958_4121017064_5