Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380

Ανδρικά βραχιόλια – Όσα πρέπει να ξέρετε

Ανδρικά βραχιόλια και όσα πρέπει να ξέρετε! Η ανδρική μόδα έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια και ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας είναι το ανδρικό βραχιόλι. Τα ανδρικά βραχιόλια δεν προορίζονται πλέον για χίπις ή σέρφερ, έχουν γίνει ένα δημοφιλές αξεσουάρ μόδας που μπορεί να αναδείξει κάθε ντύσιμο. Είτε ψάχνετε έναν τρόπο να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα ή υφή στην εμφάνισή σας είτε απλά θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας στο ντύσιμό σας, ένα βραχιόλι μπορεί να πετύχει τον σκοπό σας.

Υπάρχουν διάφορα στυλ και υλικά όσον αφορά τα ανδρικά βραχιόλια, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Από δέρμα μέχρι μέταλλο, χάντρες μέχρι υφαντά σχέδια, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Στο mondjewels.gr μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε βραχιόλια με φυσικές πέτρες που προσδίδουν και φυσικές ιδιότητες όπως μάτι τίγρη, λάβα αχάτης, αιματίτης, ξύλινες χάντρες και άλλα.

Δερμάτινα βραχιόλια

Τα δερμάτινα βραχιόλια έχουν γίνει βασικό στοιχείο της ανδρικής μόδας. Είναι στιβαρά, ευέλικτα και μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά αιχμής σε κάθε ντύσιμο. Είτε επιλέξετε ένα απλό δερμάτινο βραχιόλι με πλεκτό είτε ένα πιο περίπλοκο σχέδιο με μεταλλικές πινελιές, τα δερμάτινα βραχιόλια είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις. Συνδυάστε ένα δερμάτινο βραχιόλι με ένα απλό μπλουζάκι και τζιν για μια αβίαστη αλλά συνδυασμένη εμφάνιση.

Αν ψάχνετε για μια πιο επίσημη επιλογή, σκεφτείτε ένα δερμάτινο βραχιόλι με μανσέτα. Αυτά τα βραχιόλια είναι πιο φαρδιά και παχύτερα από τα παραδοσιακά δερμάτινα βραχιόλια και μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε ντύσιμο. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα δερμάτινο βραχιόλι με μανσέτα με ένα ζιβάγκο και παπούτσια για κομψή εμφάνιση.

Μεταλλικά βραχιόλια

Τα μεταλλικά βραχιόλια μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία μετάλλων, όπως χρυσό, ασήμι και άλλα. Τα μεταλλικά βραχιόλια είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους άντρες που προτιμούν μια πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε ντύσιμο και μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω.

Εάν προτιμάτε μια πιο διακριτική εμφάνιση, δοκιμάστε ένα απλό βραχιόλι με αλυσίδα. Αυτά τα βραχιόλια είναι ευαίσθητα και διακριτικά, καθιστώντας τα τέλεια για καθημερινή χρήση. Για πιο statement εμφάνιση, δοκιμάστε ένα ογκώδες βραχιόλι με αλυσίδα. Αυτά τα βραχιόλια είναι τολμηρά και εντυπωσιακά και μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά εκνευρισμού σε κάθε ντύσιμο.

Βραχιόλια με χάντρες

Τα βραχιόλια με χάντρες έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, πέτρα και γυαλί. Τα βραχιόλια με χάντρες είναι ιδανικά για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα ή υφή στο ντύσιμό σας. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή να στοιβάζονται με άλλα βραχιόλια για μια πιο πολυεπίπεδη εμφάνιση.

Αν προτιμάτε μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση, δοκιμάστε ένα απλό βραχιόλι με χάντρες κατασκευασμένο από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή πέτρα. Αυτά τα βραχιόλια είναι τέλεια για να προσθέσετε μια πινελιά γήινης αίσθησης στο ντύσιμό σας. Αν θέλετε να κάνετε μια δήλωση, δοκιμάστε ένα βραχιόλι με χάντρες με έντονα, έντονα χρώματα. Αυτά τα βραχιόλια είναι τέλεια για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο ντύσιμο.

Όταν πρόκειται να φορέσετε ανδρικά βραχιόλια, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την περίσταση. Ενώ τα βραχιόλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας στο ντύσιμό σας, ορισμένα στυλ ταιριάζουν καλύτερα για casual περιστάσεις, ενώ άλλα είναι πιο κατάλληλα για επίσημες εκδηλώσεις.

Δείτε όλα τα ανδρικά βραχιόλια του mondjewels.gr εδώ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest