Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380
σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια και πως τα συνδυάζουμε

Τα σκουλαρίκια ήταν πάντα ένα σημαντικό στοιχείο θηλυκότητας. Είναι σύμβολο αναγνώρισης και φοριούνται από πολύ αρχαίους χρόνους.

Η ενδιαφέρουσα πτυχή των σκουλαρικιών, η πλούσια ιστορία και η σημασία τους σχετίζεται με τον λοβό του αυτιού. Γνωρίζατε ότι ο λοβός του αυτιού συνδέεται με την κοινωνική θέση και την οικονομική σταθερότητα;

Επίσης είναι γεγονός ότι κανένα ντύσιμο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα σωστά σκουλαρίκια, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι αγαπάμε τα σκουλαρίκια ως τρόπο έκφρασης και ανάδειξης της προσωπικότητας και του χαρακτήρα.

Ας δούμε όμως μερικές συμβουλές για το πως θα ταιριάξετε τα σωστά σκουλαρίκια στις εμφανίσεις σας!

Ταιριάξτε τα στα μάτια σας

Εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας, δοκιμάστε να φορέσετε μερικά σκουλαρίκια. Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε, αλλά θα φαίνεται καλύτερα αν είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα ίριδας.

Συντονιστείτε με το ντύσιμό σας

Τα σκουλαρίκια είναι από εκείνα τα αξεσουάρ που μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν ένα σύνολο, ανεξάρτητα από την περίσταση.Για παράδειγμα, αν φοράτε μαύρα σκουλαρίκια με μια καφέ μπλούζα, η αντίθεση μεταξύ των δύο χρωμάτων θα είναι τρελή και θα απομακρύνει την προσοχή από το υπόλοιπο σύνολό σας.Για να το αποφύγετε, κάντε μια καταγραφή των σχεδίων που έχετε και επιλέξτε ένα από τα δευτερεύοντα χρώματα.

Έτσι, εάν φοράτε ένα πράσινο τοπ ή φόρεμα με μπλε ή λευκά αξεσουάρ, τα πράσινα σκουλαρίκια θα τραβήξουν την προσοχή στο χρώμα που φοράτε. Επιλέξτε ένα χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που φοράτε, αν είναι συμπαγές.

Ταιριάξτε τα σχήματα

Η καμπύλη των σκουλαρικιών ή του κολιέ σας θα πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του σχεδίου στα ρούχα σας, κάτι που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν όταν αξεσουάρ.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη συμβουλή μόνο εάν σκοπεύετε να φορέσετε μια μπλούζα ή φόρεμα με πολύ εμφανές σχέδιο ή μοτίβο. Όταν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να φορέσετε αξεσουάρ μόνο με κολιέ και σκουλαρίκια που περιλαμβάνουν μενταγιόν στο ίδιο τύπωμα με το φόρεμά σας. Μην φοράτε, για παράδειγμα, φόρεμα με λοξές ρίγες με κυκλικούς κρίκους.

Όλα τα κοσμήματα ολοκληρώνουν ένα outfit και προσδίδουν μια μοναδικότητα στην εμφάνιση της γυναίκας. Αναμφισβήτητα τα γυναικεία σκουλαρίκια παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορούν να αλλάξουν ένα στυλ και να το κάνουν πιο έθνικ πιο boho ή πιο glamour. Τα σκουλαρίκια θα τα βρούμε με πολλές μορφές μακρυά, χρυσά, ασημί πάνω στο αυτί, με φτερά,  με πέτρες ανάλογα με τα ρούχα που θέλουμε να συνδυάσουμε.

Οι κρίκοι είναι διαχρονικά ένα σκουλαρίκι που δεν πέφτει ποτέ από τις τάσεις της μόδας το οποίο και αυτό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές.

Τα σκουλαρίκια πάνω στο αυτί έχουν και αυτά την τιμητική τους τους οι κομψές διαχρονικές πέρλες είναι πάντα επίκαιρες και προσδίδουν ένα κομψό , θηλυκό αποτέλεσμα

Από την άλλη τα μεγάλα μακρυά εντυπωσιακά σκουλαρίκια δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας . Τα έχουμε δει σε πολλές παραλλαγές πιο έθνικ με φλουριά φούντες και φυσικές πέτρες σε πιο rock μορφή με αλυσίδες και καρφιά αλλά και πιο glamour με στρας και διαφορά μέταλλα .

Κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει ανάλογα με την προσωπικότητα της αλλά και με το στυλ της πως θα απογειώσει και θα κάνει την εμφάνιση της μοναδική με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Δείτε τη συλλογή του mondjewels και διαλέξετε τα αγαπημένα σας

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest