Τηλεφωνικές Παραγγελίες 25510-24380
Ανδρικά κοσμήματα για προσωπικό στυλ σε 6 Tips

Ανδρικά κοσμήματα για προσωπικό στυλ σε 6 tips

Ποια ανδρικά κολιέ, δαχτυλίδια και ανδρικά βραχιόλια ταιριάζουν στο δικό σας τύπο

Τα ανδρικά κοσμήματα γίνονται πολύ σημαντικά πλέον για την άρτια εμφάνιση. Θα πρέπει να αφιερώνεται χρόνος ώστε να επενδύσετε σε ένα στυλάτο look. Έχει αρκετή βαρύτητα στο τι θα επιλεχθεί. Ανάμεσα από μία ή περισσότερες αλυσίδες για τον λαιμό. Από τα κολιέ με κρεμαστά. Τα βραχιόλια με ημιπολύτιμες χάντρες και τα ανδρικά δαχτυλίδια.

Το πως θα επιμεληθείτε ποια είναι τα κοσμήματα που θα φορέσετε. Αυτό, διαφέρει από άντρα σε άντρα γιατί το κάθε κόσμημα λέει πολλά παραπάνω για τον χαρακτήρα σας. Το ζητούμενο είναι να έχετε μια εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αμέσως ποιο στυλ κοσμημάτων σας ταιριάζει και πως να τα φορέσετε.

Πιθανότατα να ξέρετε ήδη ποια κοσμήματα για άντρες ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Εμείς για να εμπλουτίσουμε την κατανόησή σας στο θέμα θα αναλύσουμε τα επικρατέστερα στυλ για τον άνδρα, ώστε να είστε επίκαιροι. Επιπλέον για να διευκολύνουμε τις επιλογές σας, θα αναλύσουμε επίσης γιατί σας προτείνουμε να επιλέξετε χειροποίητα ανδρικά κοσμήματα.

Μαξιμαλιστικό στυλ με ανδρικά κολιέ και δαχτυλίδια

Αν είστε τύπος που δεν αρκείται με λίγα είστε σίγουρα μαξιμαλιστικός τύπος. Σας εκφράζει η πληθώρα, η ποικιλία και γενικά η δυναμική σας ισορροπεί μόνο όταν υπάρχει μεγάλη ποσότητα από οτιδήποτε. Η εικόνα σας συνεπώς είναι ολοκληρωμένη όταν συνδυαστούν υπερμεγέθη chunky αλυσίδες λαιμού, εντυπωσιακά βραχιόλια χειροπέδες αλλά και αλυσίδες για το χέρι. Μάλιστα το χρυσό δίνει μια πιο lux αισθητική και αναμφισβήτητα είναι η ιδανική. Επίσης, τα πολλά δαχτυλίδια που θα φοράτε ακόμα και στον αντίχειρα αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σίγουρα δεν θα περνάτε απαρατήρητος.

Ανδρικά κοσμήματα σε ναυτικό στυλ

Το στοιχείο που καθορίζει αυτό το στυλ σε κάθε κόσμημα, είναι η άγκυρα. Βέβαια μπορείς να ενσωματώσεις πολλά άλλα στοιχεία που θυμίζουν marine style, όπως ένα βραχιόλι με γαλάζιες χάντρες και σχοινί. Αν όμως μπορούμε να σας επηρεάσουμε στο να αποφασίσετε τι θα φορέσετε τότε ανεπιφύλακτα πιστεύουμε ότι η μεταλλική άγκυρα σε κρεμαστό για τον λαιμό είναι το μοναδικό σύμβολο που μπορεί να προσδώσει το απόλυτο ναυτικό στυλ όλο το χρόνο.

Μοντέρνο μίνιμαλ στυλ με κρεμαστά σε κορδόνι 

Ένα στυλ που αντιπροσωπεύει τις λιτές γραμμές τα γεωμετρικά σχήματα και μερικές φορές τα κάπως άμορφα στοιχεία. Δεν λείπει φυσικά η λεπτή μπίλλια αλυσίδα για τον λαιμό την οποία μπορείτε να φοράτε μαζί με κρεμαστά κολιέ, επίπεδα μοντέρνα δαχτυλίδια, αλλά και διακριτικά σκουλαρίκια που προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη. Θα προσθέσετε έτσι στην εμφάνισή σας μια πινελιά πολυτέλειας.

Τα ασημί κοσμήματα θα τα επιλέξετε εσείς που θέλετε μια πιο δυναμική αισθητική στην εμφάνισή σας, ώστε να μπορείτε να φοράτε πολλά κρεμαστά και αλυσίδες, βραχιόλια και δαχτυλίδια χωρίς να δείχνουν υπερβολικά. Tip, η τάση που έχει ξετρελάνει είναι το κολιέ πέρλα μαζί με ασημί αλυσίδες, δοκιμάστε το.

Ρομαντικό και επαναστατικό στυλ στα ανδρικά κοσμήματα

Αν αισθάνεστε ότι έχετε μια ατίθαση καρδιά, δώστε λίγο βάση παραπάνω σε αυτό το στυλ. Σίγουρα το έχετε συνειδητοποιήσει ότι σύμβολα όπως ο σταυρός ή ένα ροζάριο με πορσελάνινες χάντρες, δαχτυλίδια και πολλά (πάρα πολλά) βραχιόλια με σύμβολα στα δύο χέρια, σας εμπνέουν και δημιουργούν μια αίσθηση πιο οικεία με τον εσωτερικό σας κόσμο. Οι νέες τάσεις υποστηρίζουν την ελευθερία γι’ αυτό κι εσείς αφεθείτε ελεύθεροι και φόρεστε όσα κοσμήματα θέλετε.

Ανδρικά βραχιόλια από ημιπολύτιμες χάντρες

Βραχιόλια χειροποίητα με χάντρες βλέπουμε να προτιμούν κυρίως οι άντρες που υιοθετούν ένα κλασικό στυλ. Θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Είναι διαχρονικά, έχουν ουδέτερη αισθητική αλλά ιδιαίτερα μοναδικό στυλ κι αυτό χάρη στις ημιπολύτιμες χάντρες που είναι φτιαγμένα, καθώς καμιά πέτρα δεν είναι όμοια με την άλλη. Επιλέξτε την πέτρα Αιματίτη γιατί ενισχύει τον αυτοέλεγχο, την ισορροπία και το θάρρος. Η πέτρα Ιάσπις προσελκύει τον πλούτο και την ευημερία. Κάντε λοιπόν την έρευνά σας και μην διστασετε να συνδυάσετε βραχιόλια ή κολιέ με ημιπολύτιμες χάντρες που θα σας προστατεύουν.

Mix & Match σε ανδρικά κοσμήματα

Οι συνδυασμοί με διάφορα κοσμήματα αποτελούν την επικρατέστερη από τις τελευταίες τάσεις γιατί σου δίνει απόλυτη ελευθερία. Για παράδειγμα τολμήστε να φορέσετε διαχρονικές αλυσίδες για τον λαιμό με μοντέρνα κολιέ με μενταγιόν, βραχιόλια ανδρικά μακραμέ και χειροπέδες σε χρυσό ή σε ασημί που είναι πολύ must, και να πάτε all the way σε ότι σε εκφράζει.

Τα ανδρικά κοσμήματα δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από αντιπροσωπευτικά του στυλ σας. Πρέπει να είναι αντάξια την ποιότητάς σας ως άνθρωπος και να έχετε πάντα τον πήχη ψηλά. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε αυτό τονίζοντας ποιά από τα χειροποίητα κοσμήματα για άντρες,  με σχέδια ιδιαίτερα, μπορούν πραγματικά να ξεχωρίζουν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest